Soppor och bröd
Köp bokenBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2016-09-30
Recensionsdag: 2016-10-14
Mediakontakt: Bokförlaget Max Ström Press
Soppa och bröd kan vara en fantastisk vardagsmiddag, men också en riktig festmåltid. I denna bok delar den mångfaldigt prisbelönte kocken Gert Klötzke med sig av mer än 50 av sina bästa recept på hur vi kan ge soppan det extra den förtjänar. Här finns allt från det traditionella till det nydanande – och det härliga bröd som höjer smakupplevelsen. Du får läsa om soppans grund – buljongen – liksom spännande tillbehör som skum, oljor och röror. En soppa kan serveras kall eller varm – i en tallrik, en mugg eller varför inte som en shot? Soppan går att variera i det oändliga, helt efter önskemål.
Gert Klötzke är rådgivare till både Nobelkommittén och Svenska kocklandslaget. Brödrecepten är skrivna av den prisbelönte bagarmästaren Magnus Johansson. Han har många års erfarenhet som chefskonditor både på Berns och på Operakällaren, och som medlem av Svenska kocklandslaget har han även vunnit guld i matlagnings-OS.
Tillsammans har de skapat den ultimata sopp- och brödboken.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2016-10-14 Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Patric Leo Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 216 Mått: 222 x 288 x 26 mm Vikt: 1258 g Format (utgivningsdatum): Halvklotband, 9789171263643 (2016-09-30)